tiistai 8. syyskuuta 2009

pihojen stalkkaus, nukkumaan meno ja isin temppukerho..

mulla on tapana kuikuilla ihmisten pihoja vaunuillessa. tapa on tarttunu myös a:han.. meillä on myös vakiintuneita kommentteja. yksi menee jotenkin niin, että "oh, idylli".. tietäsin miten se meni kai jos sellanen piha tulis vastaan.. ja oltas a:n kaa vaunuilemas.. (isi meni katsomaan naapun nukkumaan menoa ja sieltä kuuluu niin ilonen pöristely ja isin juttelu, ettei taida neiti aivan aikayksikön ihan sipisunessa olla. (mitä se sipiuni sitten onkin.) nukkumaan laittaminen on meillä muuten ollut äidin homma. isi välillä koittaa, mutta toistaiseksi näin.. laitan petran aina omaan sänkyyn nukkumaan.. yhtä poikkeusta lukuunottamatta tässä yksi pv kun oli vaivoja ja niin väsynyt, ettei nukahtanut muuta kuin loppuviimeksi sitten olalle kun oli ihan naatti.. vielä yleensä ootan lähellä (mahd. hyräilen tms), että nukahtaa, tulevaisuudessa sitten varmaan käyn vain kurkkaamassa tms. neidillä tosin on sen verran tehokas komentoääni "LIL!!" ettei neitiä voi juuri olla huomaamatta, jos hänellä jotain asiaa on :)..

isi näytti tänään äitille, miten hienosti naapu osaa tehdä kaikki temppunsa. tilanne muistutti koiran koulutusta. voi isi.. "naapu, käänny vasemmalle.." "hienosti! :)" "käänny oikeelle.." "ota varpaista kii.. -molemmista.." yms. isi vain virnisti ja sano, että pitäsköhän ottaa naapu mukaan koululle (=töihin) näyttämään temppunsa. voi voi :D :P.. tänään neiti yritti muuten ryömiä kun oli mahallaan.. yritti sillai varpaillaan kaivaa vauhtia ja reisiä liikutella.. eipä ollu eteenpäin liikkuminen vielä huomattavaa.. :)

pihoista vielä.. yksi piha, jonka ohi mentiin tänäänkin on yks mun suosikeista. siinä on hiekkaa? katajia, liljoja (kerään liljoja, <3 love ;) (teinix ;D) kiviä yms. mun suosikkeja.. ja tämä mun mielestä hienoin osa pihaa on siinä ajotien varressa. niin kun monessa pihassa. melko fariseuksia ollaan pihojemme kanssa. ulkokuori kaunein kuori :).. meilläkin etupiha on sellasessa kuosissa, ettei tarvi hävetä kun vieraat tulee ovesta (pihan kautta sisään), se on jopa musta hyvä <3 ;)), mutta se takapiha.. Voi voi.. nyt oon van aatellu, että eihän sitä tieä kauanko me tässä ees asutaan (kaksio), että kannattaako sitä siihen rahojansa tuhlata..

mutta. meidän talorykelmässä (noh, kaksi rivitaloa lähekkäin) asuu myös "tosipuutarhuri"täti (jolla sivumennen mainiten on hauska aatu-niminen koira, joka pitää tätille komentoa ja on työnohjaajana, kun täti imuroi autoa (tämä on tapahtunut kerran)/laittaa asuntoa pihaa tms. mitä nyt tekeekään.. sain vilkasta tätin pihaa ja tätillä oli hieno allas siellä takana, mistä sitä ei kukaan ees nää.. oonkin välillä miettinyt, miten säälikin on jos jollakin on tosi hieno talo/piha tms. ja sitä ei kukaan nää.. niin kun vaikka yks upee talo saaressa, jonka näin (minä ja tuhannet muut suomalaiset? ;) kellä onni on sen kätkeköön) jossain sisustusohjelmassa.. ehkä nekään ei halunneet pitää kynttilää ihan täysin vakan alla.. ja jos aivan rehellisiä ollaan niin tätikin mainitsi, että pihan ja tien vieressä oli ennen pensaita kuin aitana -AHAA!! :D.. tiedä sitten.. nizzassa ainakin oli yksi madame, joka hääti turistin kameroineen hus hiiteen talonsa portilta kuikuilemasta kameran kanssa. se siitä stalkkauksesta sillä kertaa..

p.s. terveisiä naapurille/reille, jonka pihan edessä aina "sattumalta" työntelen vaunuja.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti