lauantai 5. syyskuuta 2009

illalla: Super Naiset, asenne ja kuola

käytiin r&r:llä. huomenna ois ollu harkat, mutta ei oo lapsenvahtia.. seuraneitiä petruskalle lue.. petruskahan on niin kiltti lapsi, että hoituu ihan itestää :D.. ilkka edutuksen pelis järkkärinä.. koti rapistuu täällä.. mietin sitä, että mitä on Super Nainen. onko se h, joka oli pessy maton ja tehny kaks ämpärillistä hilloa vai joku, jonka koti on aina tahrattoman puhdas vai mikä. riippuu kai omasta olosta. tänään huonosti nukutun -vähä-unisen- viime yön jälkeen en jaksanut tehdä oikein muuta kuin hoitaa lasta.. huomaan, että mieluummin katson asioita positiivisesta näkökulmasta.. esim. huonosti nukuttu vs. vähäuninen.. pienen lapsen kanssa ainakin huomaa, että asioita voi katsoa eri lailla ja moneen haastavuuteenkin on joku hyvä syy.. meillä neiti nyt harjottelee syömään kiinteitä. toki nyt ilmavaivoja, mutta lasi jo puoliksi täynny, kun kohta kun suolisto tottunu, ni energian tarve tasottuu.. energiaa tulee enemmän.. kaikki Äidinkielinatsit nyt tänne äkkiä, mutta en silti jaksa yrittää kirjottaa oikein.. Kirjotan luultavasti englantia suhteessa paremmin ku suomea ;) saati puhun.. K huomautti, että mulla on jänniä kielikuvia. Toki. tykkään sinänsä kielestä, joten keräilen tai kielenkäyttöön tarttuu muiden hauskoja sanoja.. hyvä lisä mun kielenkäyttöön on nyt ollut A.. Muikut eli muikkupotut ja mitäs vielä.. Kahtotaan :D..

tänään tippui kunnon satsi kuolaa nenän viereen ja just melkeen suuhun äitillekin. mutta nyt ei siis mikään pisara. olihan se märkää, myönnettävä on ;D, mutta silti suht vettä :D isien suhtautuminen kuolaan (huomaa, että vertailukohteita on useampi kuin yksi ;)) on välillä jopa koomista.. mies voi kyllä pyyhkäistä pois linnun paskan ja ei kavahda hiiriä/rottia/mustekaloja/yms. mutta sitten vauva kuolaa (tai puklaa) kädelle niin: AAAAA.. OTA SE POIIIIS.. TEE JOTAIN...!!! :D:D no minäpä otan.

kai tässä on otettava huomioon, että pukli eli äidinmaito on äidistä lähtöisin oleva erite ja omat eritteet ei haittaa ehkä siinä määrin kuin muiden, mutta hei Maitoa!? eihän siitäkään tuu draamaa, kun lehmänmaitoa kaatuu jonkun päälle.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti