torstai 10. syyskuuta 2009

kaiken mitä tiedän ruoanlaitosta opin äidiltäni.

mustapippuri, paprika, sipulijauhe ja jauhelihamauste.

ja uuniloheen sitruunapippuri. + i got a lot of seasonings (enemmän ku nää perus) and i ain't afraid to use them.. ;D a sanoi, että äiti annostelee mausteet kauhal ku teki aikoinaa neljällekymmenelle (ei mulla 39 sisarusta kuitenkaa oo, mut laitoskeittiöl vuonna lapsuus ja nuoruus).. ilkka-parka.. ;D

ilkalta opin, että saostunut kookosmaito toimii erittäin hyvin intialaiseen kanakastikkeeseen, että jauheliha-tomaattikastike-feta ja oliivikastike on Erityisen hyvää jos siinä on salainen ainesosa. ainakin nämä. lisäksi ilkalla on ei-niin-salaista, mutta yli (mun) ymmärryksen menevää tietotaitoa kaikenmaailman aasialaisista tahnoista yms. joille mä en osaa tehä muuta ku a) heittää roskii b) antaa olla jääkaapis. (enkä tietenkää heitä..)

p.s. jauhelihamauste = <3 suurta herkkua jauhelihan kanssa. voisin varmaan syödä 400 gr paistettua maustettua jauhelihaa :DD

p.p.s. äsken muuten ajattelin, että millainen lapsi mulla oikeen on, kun ensin vetää äitiä tukasta ja sitten vielä nauraa, kun äiti tekoitkee :o, mutta ei sentään, petruska vaan yritti laittaa saaliin suuhun.. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti